Tel: 93 387 31 42 ES | CAT

Casa en venda a CAnet de Mar / Canet de Mar

319.900 €
Referencia: 2609

Descripción

Encantadora casa de poble al centre de Canet, al carrer de vianants i tranquil però a tan sols 3 minuts caminant de l'estació del tren i de la platja.

La casa consta de 3 plantes:

A planta carrer ens trobem amb una habitació individual amb finestra a carrer, un saló d'uns 20 metres amb llar de foc de llenya i amb sortida a un petit pati interior, cuina, bany i 01 habitació tipus traster que pot ser rehabilitada per ser utilitzada com a habitació individual i un altre petit traster.

A la planta 1 tenim la gran habitació infantil d'uns 17 metres quadrats que podria ser dividida fins i tot en 02 habitacions individuals. Amb armari encastat i sortida a balcó amb vistes al carrer.
En paral·lel tenim la gran habitació matrimonial, de 15 metres quadrats, també amb sortida a un agradable balcó que dóna al pati interior de la casa i amb un gran bany d'uns 10 metres quadrats que podria ser rehabilitat per les seves dimensions com a bany-vestidor.

ia través d'unes escales que ens trobem al pati del saló accedim a la terrassa a la zona més alta de la casa. Amb 50 m2 aquesta terrassa és ideal per instal·lar cuina-barbacoa i gaudir d´agradables àpats en grup i per prendre el sol a l´estiu.

Tota la casa disposa de calefacció per radiador i de terres de gres.
Totes les finestres de la vivenda han estat canviades recentment per alumini de color fusta i persianes elèctriques.

Una preciosa casa de poble amb moltes possibilitats al centre de Canet a escassos metres de la platja i molt ben comunicada que us encantarà!

Superfície edificada 153
Superfície m² 120
Núm. habitacions 3
Núm. habitacions dobles 2
Núm. habitacions individuals 1
Núm. banys 2
Estat cuina bon estat
Estat banys bon estat
Conservació molt bona
Terres gres
Finestres alumini noves
Aire Condicionat si
Calefacció si
Pati si
Terrassa si
Sol molt

Compartir anuncio