Tel: 93 387 31 42 ES | CAT

Pis en venda reformat a Sant Felip de Roses / Badalona

265.000 €
Referencia: 2382

Descripción

PIS REFORMAT A ESTRENAR, situat a 7 minuts caminant de la plaça de la Vila i de l’estació de metro Pompeu Fabre, al Carrer Sant Felip de Roses 63 de Badalona. En una zona tranquil·la amb tots els serveis necessaris i accés ràpid a autopista i a Rondes.

La finca disposa d’ascensor i està situada en un quart real. Aquest pis està escripturat amb 83 m². S’ha reformat totalment amb acabats de disseny i de qualitat. Actualment disposa de tres habitacions i dos banys. Dues individuals i una amplia habitació de dormitori amb bany suite de 18 m2. També disposa d’un ampli altell de 25 m2. Una cuina menjador de 26 m2, terrassa de 4 m2 i un safareig.

La cuina està totalment equipada amb nevera i rentavaixelles integrats, columna amb forn i microones,encimera inducció i campana decorativa amb taulell de Silestone. Els calaixos son totalment extraïbles i sense tiradors, sistema Gola . Té una petita barra amb tamborets per utilitzar com a taula de treball o de menjar. Disposa d’un safareig amb un acumulador d’aigua elèctric de la casa Fleck, amb doble dipòsit i sistema de memòria per poder disposar d’aigua calenta en les millors condicions. També hi trobem la pre instal·lació necessària per la rentadora i per poder estendre. La cuina oberta es presenta en un espai unificat amb el saló menjador, per aprofitar l’ entrada de llum i permetre una disposició i millor adaptació de l’ espai per diferents necessitats. S’ha imstal.lat parquet laminat de duresa AC4 en tot el pis, totes les finestres son de PVC menys 1 d’alumni blanc amb vidre sistema climalit de càmara i vidres insonoritzats en la zona de menjador, les portes lacades en blanc, així com radiadors elèctrics amb termòstat individual per poder ajustar la temperatura a cada necessitat. També disposa de dos splits d’aire fred i calent de la casa Fujitsu en la zona cuina- menjador i en la habitació suite, .

Finalment trobem una terrasseta de 4 m2 molt agradable amb bona perspectiva a la muntanya del Tibidabo.

La quota de comunitat és de 45.83 €/mensuals.

Superfície edificada 83m2
Superfície m² 85m2
Núm. habitacions 3
Núm. banys 2
Estat cuina Nova
Estat banys Nous
Ascensor Si
Conservació Reformat
Terres parquet
Fusteria exterior pvc
Aire Condicionat Si
Calefacció Radiadors electrics
Balcons Si, 4m2
Vistes mar i montanya Tibidabo
Alçada real 3r
Suitte amb bany Si
Superfície sala 26m2
Superfície terrasses 4m2

Compartir anuncio