Tel: 93 387 31 42 ES | CAT

Pis nou a estrenar a La Morera / Badalona

225.000 €
Referencia: 1989

Descripción

Pis a estrenar, situat al barri de la Morera entre la Riera Canyadó i l’ Avinguda President Companys. En un barri tranquil a prop del centre i de la platja amb tots els serveis necessaris com supermercat, forn, ferreteria i botigues de barri , benzinera, accés a l’autopista i a la Ronda.

La finca està situada al costat de Televisió de Badalona i disposa d’ascensor i rampa de servei. Aquest pis està escripturat amb 82 m². S’ha reformat totalment amb acabats de disseny i de qualitat. Actualment disposa de tres habitacions, dues individuals i una suite amb vestidor i bany. Un altre bany i una cuina menjador de més de 25 m2, terrassa, safareig i un gran armari d’obra a l’entrada .

La cuina està totalment equipada amb nevera i rentavaixelles integrats, columna pel forn microones, encimera d’ inducció i taulell de Silestone. Els calaixos son totalment extraïbles i sense tiradors, sistema Gola . Té una península amb calaixeres i dos tamborets per utilitzar com a taula de treball o de menjar. Disposa d’un safareig amb un acumulador d’aigua elèctric de la casa Fleck, amb doble dipòsit i sistema de memòria per poder disposar d’aigua calenta en les millors condicions. També hi trobem la pre instal·lació necessària per la rentadora i per poder estendre. La cuina oberta es presenta en un espai unificat amb el saló menjador, per aprofitar l’ entrada de llum i permetre una disposició i millor adaptació de l’ espai per diferents necessitats. S’ha col·locat parquet laminat de duresa AC4 en tot el pis, totes les finestres son d’alumini amb vidre sistema climalit, les portes lacades en blanc, així com radiadors elèctrics amb termòstat individual per poder ajustar la temperatura a cada necessitat. També disposa de dos splits d’aire fred i calent en la zona cuina- menjador i en la habitació suite de la casa Fujitsu.

Finalment trobem una terrassa molt agradable amb bona perspectiva i capacitat per a taula i cadires per poder gaudir d’un àpat a la fresca.

La qüota de comunitat és trimestral de 131.74 €, més una derrama de 60 € mensuals , a formar de guardiola, per a possibles reparacions.

Superfície m² 82
Núm. habitacions 3
Núm. habitacions individuals 2
Núm. suites 1
Núm. banys 2
Estat cuina nova a estrenar
Estat banys nou a estrenar
Ascensor si
Conservació nou a estrenar
Terres parquet
Fusteria exterior alumini blanc
Finestres climalit
Aire Condicionat si splits
Calefacció si per radiadors elèctrics
Terrassa si
Sol moltíssim
Alçada real 4

Compartir anuncio