Tel: 93 387 31 42 ES | CAT

Casa en venda a Santa María / Badalona

649.500 €
Referencia: 1948

Descripción

Espectacular casa en venda amb ascensor a Badalona centre. Al carrer Santa Maria, 2a línia de mar.
Composta de planta baixa + 4 plantes + terrat de 20m2 La casa consta de 250m2 amb materials de 1a qualitat, en una de les millors ubicacions de la ciutat a tan sols 1 minut de la platja.

En planta baixa trobem aparcament amb capacitat per a dos cotxes grans + dues sales al fons ideals per a traster, taller, zona de bugaderia, etc.

En la primera planta trobem un bonic rebedor, un lavabo i una cuina tipus office connectada amb el menjador, es troba el menjador a la segina planta quedant al costat de la cuina i la zona de descans en la planta superior. Aquesta planta té sortida a una terrassa de 18m2!

En la segona planta trobem un passadís que ens connecta amb una habitació doble exterior i una terrassa de 15m2!

En la tercera planta hi ha una habitació suite amb molt d'espai, bany impecable i armaris, més dues habitacions exteriors amb vista a la muntanya i un altre bany complet.

En la quarta planta tenim una sala polivalent de 45m2 diàfans amb una terrassa de 15m2 en tots dos costats, que donen confort a un espai pensat per a omplir dels teus "entreteniments".

I amb una bonica escala blava tipus industrial, arribem al terrat; un espai per a relaxar-se gràcies a les seves vistes al mar i a la ciutat!

No deixis escapar aquesta perfecta oportunitat, en una casa de les més completes de la zona amb ascensor, places de pàrquing, calefacció amb radiadors en totes les zones, aire condicionat, finestres d'alumini blanques, xemeneia, terrasses i en un entorn tranquil, familiar i agradable!

Veuen a visitar-la!

Superfície m² 250m2
Núm. habitacions 4
Núm. banys 2
Núm. lavabos 1
Estat cuina Molt bon estat
Estat banys Molt bon estat
Estat lavabo Molt bon estat
Ascensor Si
Conservació Molt ben conservada
Aire Condicionat Si
Calefacció Si
Balcons Si
Terrassa Si
Sol Molt de sol
Cuina Office Si
Amb vistes al mar Si
Habitació de rentada i planxa Si
Pàrquing Si
Suitte amb bany Si
Superfície terrasses 20m2
Traster Si

Compartir anuncio